Retourneren

Retourneren tot 14 dagen

Indien je niet tevreden bent over een artikel kan je contact opnemen

Neem voor het retour zenden contact met ons op bel naar 023-525 94 44 of mail naar info@selectvloeren.nl.

Zijn er kosten verbonden aan het retourneren?

De verantwoordelijkheid en de kosten van het retourzenden komen voor jouw rekening, tenzij anders overeengekomen is (bijvoorbeeld; in geval van gebreken). Wanneer je de bestelling ongefrankeerd retourneert aan ons, zijn wij genoodzaakt extra kosten in rekening te brengen. De aan ons betaalde Verzendkosten worden vergoed, met uitzondering van de verzendkosten welke je maakt voor het terugsturen.

Mag ik mijn bestelling te allen tijde retour sturen?

Je hebt het recht jouw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren of melding te maken dat je de producten wil retourneren. Indien je vooraf aangeeft de aankoop te herroepen dien je de producten binnen 7 dagen na deze mededeling daadwerkelijk aan ons te retourneren. Het recht op restitutie vervalt na 14 dagen. Check altijd eerst of het product niet is uitgezonderd van het recht van retour. Indien je verder bent gegaan dan nodig is om te beoordelen of je het product wenst te behouden, kunnen wij de waardevermindering die daardoor is ontstaan aan jou doorbereken. Deze waardevermindering kan oplopen tot 100% van de aankoopwaarde. Je kan hierbij denken aan producten als olie, lak, lijm welke chemische bestandsdelen hebben. Op maat gemaakte vloeren, plinten en andere maatwerk producten kunnen zijn uitgesloten van het retourrecht en worden niet teruggenomen.

1. Stuur het product zo compleet mogelijk retour. Dit wil zeggen inclusief de verpakking en alle accessoires.
2. Verpak het product zodanig dat het tijdens het retour-transport niet beschadigd kan worden.
3. Stuur het volgende document mee: Stuur met de producten een duidelijk verklaring mee waaruit blijkt of de de aankoop wenst te ontbinden (gebruik wenst te maken van je herroepingsrecht) of dat je de producten wenst te ruilen). Wij verzoeken je vriendelijk hierbij ook een reden van retour op te geven.
4. Stuur het product binnen uiterlijk 7 dagen na mededeling naar ons terug.
5. Check altijd eerst of het product niet is uitgezonderd van het recht van retour. Alleen volle verpakkingen en bij Olie, Lak, Lijm nog niet geopende verpakkingen kunnen worden teruggenomen. Indien je  verder bent gegaan dan nodig is om te beoordelen of je het product wenst te behouden, kunnen wij de waardevermindering die daardoor is ontstaan doorbereken.  Op maat gemaakte vloeren, plinten en andere maatwerk producten kunnen zijn uitgesloten van het retourrecht en worden niet teruggenomen.
6. Je dient de zending zelf voldoende en juist te frankeren. Selectvloeren.nl kan nimmer aansprakelijk worden gesteld voor het niet ontvangen hebben van jouw zending.

Kan ik mijn bestelling aan de chauffeur geven of omruilen?

Dit is helaas niet mogelijk.

Hoe snel wordt mijn retour verwerkt?

Wanneer je een product retour stuurt ontvang je een bevestiging wanneer deze ontvangen is en in behandeling genomen wordt. Binnen twee weken wordt het geld teruggestort of ontvang je een nieuw product. Om de retour zo snel mogelijk te verwerken is het noodzakelijk dat je de aangegeven procedure volgt

Mijn bestelling is niet compleet of beschadigd, wat te doen?

Als er iets niet klopt met de bestelling die is ontvangen of (een deel van) jouw bestelling is beschadigd, dan graag onmiddellijk contact met ons opnemen. Wij zullen dan adviseren wat te doen en je helpen het probleem op te lossen!

Bel naar 023-525 94 44 of mail naar info@selectvloeren.nl. Wanneer je het product hebt beschadigd kunnen er kosten in rekening worden gebracht.

Heeft u een retourbalie?

Het is mogelijk producten terug te brengen of retourneren bij ons in Haarlem. Maakt u hiervoor een afspraak met onze klantenservice:
bel naar 023-525 94 44 of mail naar info@selectvloeren.nl.

Terugbetaling

Wij betalen het volledige aankoopbedrag van de retour gezonden onbeschadigde/ongeopende goederen (inclusief eventuele verzendkosten voor de heenzending) zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen terug. De kosten voor het retour zenden zijn voor rekening van de consument.